Beeld © ANP

Kim Feenstra is klaar om te settelen met haar grote liefde

25 september 2019 14:42

Verwisselt Kim Feenstra binnenkort de catwalk voor een plekje achter de wandelwagen? Het zou zomaar eens kunnen, want de 34-jarige wil niets liever dan een eigen plekje met haar grote liefde:  Stanley Tailor.  "We willen met elkaar zijn en samen een gezin stichten", aldus Kim in de nieuwste Grazia.

"Er zijn dingen gebeurd waar we allebei niet trots op zijn"

Het glamour-koppel is inmiddels drie jaar samen met haar lief, de voormalig voetballer en broer van modemeisje Maria Tailor. De twee zijn tot over hun oren verliefd op elkaar en klaar voor de volgende fase in hun leven: samenwonen. De tortelduifjes betrekken natuurlijk niet zomaar een huis, maar zijn druk bezig met het verbouwen van hun droomhuis.

Stan - zoals het HNTM-jurylid hem liefkozend noemt - is haar ware liefde "En ik ben de ideale vrouw voor hem", stelt ze tijdens het interview. "We kunnen heel goed met elkaar en ook zonder elkaar. Het liefst willen we vaak bij elkaar in de buurt zijn. Ik ben niet altijd de makkelijkste en hij is dat ook niet. Ik accepteer van hem meer dan dat ik van anderen zou doen en andersom ook."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra geeft een plekje in de FHM500 weg

Toch kent hun relatie ook de nodige hobbels. "De eerste anderhalf jaar van onze relatie was een struggle", vertelt ze. "Er zijn dingen gebeurd waar we allebei niet trots op zijn. Eigenlijk was dat een test voor ons: wilden we echt bij elkaar zijn? Allebei hadden we een leeftijd bereikt waarop we dachten: het is tijd voor een serieuze relatie. We gaan niet meer aankloten. We hebben de nodige dingen van elkaar gezien die we niet leuk vonden. Maar omdat we veel van elkaar houden, heeft het ons doen beseffen dat we met niemand anders samen wilden zijn dan met elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra brengt een hommage aan Marco Borsato

Maar al snel komen ze erachter dat ze écht niet zonder elkaar kunnen en de rest van hun leven samen willen zijn. Toch hebben ze nog wel de nodige argumenten volgens Kim. Maar dat verbindt hen juist. "Er is zeker veel passie tussen ons, maar vooral veel liefde."

Ze heeft ook veel liefde om te geven. De fotografe heeft er dan ook nooit een geheim van gemaakt graag moeder te willen worden. Maar voor nu denken de love birds vooral realistisch na en willen ze eerst nog even genieten van wat ze samen hebben opgebouwd. Mocht het niet vanzelf lukken, dan staan ze open voor adoptie. "Dat vinden we ook bij ons passen."

Het hele interview lees je in de nieuwste Grazia.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!