Beeld © RTL

OMG: Relatie Timtation en Deborah lijkt weer op te bloeien

25 september 2019 22:07

Tim (32) en zijn voormalige liefje Deborah (28) waren het absolute hoogtepunt van hun seizoen Temptation Island. De relatie van de twee overleefde de ultieme test niet, maar dat haalt niet weg dat er nog altijd hoop is. Althans, als we Timtation moeten geloven.

"We kunnen het goed met elkaar vinden en doen geregeld dingen samen"

Het Temptation Island-seizoen van 2018 is onvoorstelbaar zonder Tim en Deborah. De twee leken een ideale relatie te hebben, maar hij kon zijn gevoel voor verleidster Cherish niet opzij zetten. Uiteindelijk liep de relatie dus op de klippen en Timtation zat met de gebakken peren. Maar het lijkt erop dat hij het weer heeft bijgelegd met zijn ex-vriendinnetje. De twee doen van alles samen op social media. En hij vertelt er openlijk over aan het Vlaamse blad Dag Allemaal. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Orpheo: 'Ik ben geschrokken van mijn eigen gedrag'

Of de twee weer iets met elkaar hebben, daar doet Tim toevallig wél uitspraken over. "We kunnen het goed met elkaar vinden en doen geregeld dingen samen", vertelt hij aan het blad. "Wij zijn nog geen koppel, maar ik sluit niet uit dat wij weer samen komen. Of Deborah mij dan heeft vergeven? Uh, ja." Timtation vertelt ook over hoe hij werd belaagd op social media om zijn gedrag in Temptation. Voor hem was dat een intense ervaring. 

"Er is mij op voorhand voldoende duidelijk gemaakt dat ik allerlei dingen kon verwachten", legt Tim uit aan het blad. "Maar de klap die je in je gezicht krijgt als mensen bij de afleveringen losgaan op social media is met geen woorden te beschrijven. Ik kreeg zelfs doodsbedreigingen! Van dat laatste trok ik mij niet veel aan, maar ik kan mij inbeelden dat niet iedereen daar even makkelijk mee omgaat." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Channah telt dagen tot moederschap af

Maar de psycholoog van het programma heeft hem heel ondersteund, aldus de voormalige deelnemer. "Na afloop van de opnamen heeft de psychologe nog verschillende keren gebeld om te vragen hoe het met mij ging”, zegt Tim. “Zelfs tot een jaar later! Maar ik heb geen beroep op haar hulp gedaan. Ik los mijn problemen liever zelf op. Deborah heeft tijdens de opnamen wel een paar keer met de psychologe gepraat.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Ayleen krijgt bakken met kritiek om nieuw uiterlijk

Tim en Deborah waren ook te gast bij Louisa Laat Ze Weer Lachen. Bekijk de aflevering hieronder!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!