Beeld © ANP

Fajah Lourens omarmt haar lichaam: 'Wees trots op je buikvel'

26 september 2019 08:43

Als er iemand niet ongerust hoeft te zijn over haar lichaam, dan is het wel Fajah Lourens (38). Toch heeft de sportgoeroe ook zo haar onzekerheden. Bang om deze te showen is ze echter niet en daarom deelt ze op Instagram een eerlijke video van haar lichaam. Inclusief buikvel.

"Omarm je lichaam en wees trots op je buikvel"

Hoewel menig vrouw een moord zou doen voor een lichaam dat maar een béétje in de buurt komt van Fajah haar killerbody, blijft de 38-jarige moeder redelijk nuchter ondanks alle bewondering. Want ja, ze werkt er hard voor - maar de brunette is ook maar een mens. En mensen hebben nu eenmaal imperfecties, zo ook Fajah. En daar ligt ze zelf allesbehalve wakker van.

In een video op haar Instagram is te zien hoe er plooien op haar buik ontstaan als ze voorover bukt. Als Fajah weer overeind komt voor de spiegel verdwijnen deze als sneeuw voor de zon, volgens de krullenbol overblijfselen van haar zwangerschappen. Door het delen van de video wil de sportieve dame bewijzen dat geen enkel lichaam perfect is. En dat is oké.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Fajah Lourens gooit het over een héél sexy boeg

Bij de post schrijft de voormalig presentatrice dat ze zeker wel tien keer per dag de vraag krijgt hoe van dit soort vel af te komen. Volgens Fajah is het antwoord niet zo moeilijk: niet. "Omarm je lichaam en wees trots op je buikvel. Je prachtige lichaam heeft dit overgehouden aan het meest kostbare bezit wat je maar kunt hebben. Geniet van jezelf en houd van jezelf", geeft ze haar volgers als tip mee.

Onder de post wordt lovend gereageerd. "Eindelijk! Mooi gezegd", schrijft een volger. Een andere fan is vooral opgelucht: "Gelukkig! Jij ben ook maar een mens. Maar wel een heel mooi mens! In alle opzichten", klinkt het positief.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens gelukkig in de liefde: 'Ik doe alsof ik vrijgezel ben'

Maar niet iedereen is overtuigd. Veel volgers vinden dat de moeder van twee zich aanstelt. "Dit slaat echt nergens op", valt er te lezen in de comments. "Je ziet gewoon niet hoe prachtig je bent. Als jij je hier al druk om maakt, dan ben je echt bezig met je tijd te verdoen." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!