Beeld © Getty Images

Jessica Simpson viel 45 kilo af: dit is haar geheim

26 september 2019 11:31

Jessica Simpson (39) deelde gisteren het bericht dat ze het afgelopen halfjaar 45 kilo was afgevallen. Een enorme prestatie. Nu deelt haar personal trainer haar afvalgeheim en dat is een stuk simpeler dan je zou denken.

"Ik ben zo trots dat ik me weer mezelf voel"

Maagverkleiningen, shakes of het keto-dieet: het zijn allemaal populaire manieren om af te vallen. Maar niet voor Jessica Simpson! De blondine ging op een andere manier de strijd met de kilo's aan. Ze zong natuurlijk ooit al These boots are made for walking en dat heeft ze geweten. Jessica ging wandelen om af te vallen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Instagram Jessica Simpson gehackt

Na de geboorte van dochter Birdie Mae afgelopen maart, ging ze aan de slag met trainer Harley Pasternak. Hij wilde ervoor zorgen dat ze niet alleen haar zwangerschapskilo's eraf kreeg, maar misschien wel nóg iets slanker zou worden. Ze woog op dat moment namelijk bijna 109 kilo.

De trainer is geen fan van crashdiëten, omdat daarna de kilo's toch weer langzaam terugkomen. In plaats van extreem veel sporten, ging Jessica wandelen. De zangeres was natuurlijk wel net bevallen, dus de eerste maanden deed ze het wat rustiger aan en liep ze elke dag 6.000 stappen. Dit werden er steeds iets meer totdat Jessica de 14.000 stappen per dag moest halen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson ligt onder vuur van moedermaffia

Jessica moest natuurlijk ook op haar voeding letten. Samen met haar trainer ging ze op zoek naar gezonde alternatieven voor haar favoriete snacks. Uiteindelijk bestond haar dieet uit drie maaltijden per dag met twee tussendoortjes. Dit waren bijvoorbeeld een handje amandelen of sperziebonen met een beetje parmezaanse kaas. En eens in de zoveel tijd mocht ze wel een maaltijd cheaten, omdat het volgens haar trainer anders niet vol te houden is.

Uiteindelijk viel Jessica 45 kilo af in een halfjaar. "Ik ben zo trots dat ik me weer mezelf voel. Zelfs op de momenten dat het onmogelijk voelde, koos ik ervoor om er harder voor te gaan", schreef ze daarover op Instagram.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!