Beeld © Getty Images

Jennifer Lopez haalt keihard uit naar Cameron Diaz en Madonna

26 september 2019 15:04

Oude Hollywood-diva's pakken elkaar het hardst aan! En Jennifer Lopez (50) is hardste van allemaal. Dat bewijst ze al in haar nieuwe film Hustlers, maar ook in 1998 moest je ook al niet sollen met Jenny from the Block. Dat blijkt uit een nieuw opgedoken interview van de zangeres.

"Waar speelt zij in? Ik zweer het je, ik heb geen idee waar zij ooit in heeft geacteerd" 

J.Lo is niet alleen zangeres, maar ook actrice, regisseuse en zakenvrouw. De 50-jarige neemt in een interview uit 1998 met Movieline geen blad voor de mond en haalt flink uit naar haar collega's. Destijds was ze nog niet de megaster die ze nu is en omschreef zichzelf als "bungelend aan de onderkant van de A-list." En hoewel ze nog niet tot de top van de top behoorde, viel ze de vrouwen aan de top wel af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Internet lyrisch over Jennifer Lopez in iconische Versace-jurk

Allereerst was Cameron Diaz (47) aan de beurt. Jennifer omschreef haar als "een model met veel geluk. Ze heeft veel kansen gekregen, maar ik wou dat ze er meer mee had gedaan. Ze is prachtig en heeft een goede uitstraling. En in My Best Friend's Wedding dacht ik: 'Als ze goed geregisseerd wordt, dan is ze wel goed.'" Voor Gwyneth Paltrow (46) had ze geen goed woord over: "Waar speelt zij in? Ik zweer het je, ik heb geen idee waar zij ooit in heeft geacteerd." 

Daar liet Jennifer het niet bij. "Sommige mensen worden populair door hun sociale leven. Ik weet meer over Gwyneths privé-leven met Brad Pitt dan ik weet over haar werk." Ook Madonna (61) werd niet gespaard. "Vind ik haar een fantastische entertainer? Ja. Vind ik haar een goede actrice? Nee", legt ze uit. Daarnaast gaf ze toe "geen groot fan" te zijn van Winona Ryder (47). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stripperfilm Jennifer Lopez niet te zien in Maleisië

Salma Hayek (53) kreeg ook de wind van voren. "Ze is een sexy bombshell en dat is de soort rollen die ze krijgt", vertelt Jennifer. "Ik doe allerlei soorten rollen." Het interview vond plaats in 1998 en destijds had Jennifer nog niet eens haar iconische rol gehad in The Wedding Planner. Bovendien heeft de actrice nog niet gereageerd op het hervonden interview en heeft dus niets gezegd om haar woorden terug te nemen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!