Beeld © RTL/MTV

EOTB-Harrie en Temptation-Danicio met elkaar op de vuist

26 september 2019 17:12

De staredown tussen Harrie uit Ex On The Beach en Danicio uit Temptation Island verliep net even wat anders dan de bedoeling was. De twee realitysterren klapten elkaar tijdens de perspresentatie voor Boxing Influencers in Almere.

Het gevecht tussen Danicio en Harrie vond iets eerder plaats dan de bedoeling was. De twee vlogen elkaar in de haren tijdens de perspresentatie van Boxing Influencers. Het begon met de Temptation Island-man die een kopstoot gaf aan Ex On The Beach-ganger. Dit pikte Harrie niet en deelde gelijk rake klappen uit. Gelukkig waren er genoeg mensen aanwezig om het gevecht op te breken en het te behouden tot het daadwerkelijke evenement op 26 oktober. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Channah telt dagen tot moederschap af

Danicio werd bekend door zijn deelname aan Temptation Island, waarin hij te zien was als verleider. Hij was de énige succesvolle deelnemer en wist het hart van Rodanya op hol te laten slaan. Alleen een kusje was te horen in de serie, maar later leek het erop dat er toch iets meer was gebeurd tussen de twee. Harrie is de dekhengst van het EOTB-huis en papte aan met alle vrouwelijke realitysterren die aanspoelden op het strand. Het wordt binnenkort knokken tussen de twee, maar wie gaat er met de winst vandoor?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Orpheo: 'Ik ben geschrokken van mijn eigen gedrag'

Krijg je geen genoeg van alle drama? Kijk dan de nieuwste aflevering van Temptation Gossip! Hierin doet Pommeline uit de doeken hoe ze erachter kwam dat haar vriend Fabrizio vreemdging, het bizarre diner dat ze had met hem en verleidster Julia én over haar nieuwe liefde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!