Beeld © Getty Images

Scott Disick en Sofia Richie verhuizen naar villa van 20 miljoen

27 september 2019 16:06

De relatie van Scott Disick (36) en Sofie Richie (21) werd niet altijd even serieus genomen. Maar de ex-vriend van Kourtney Kardashian (40) ziet het helemaal zitten met zijn jonge moppie en wil al zijn geld over de balk smijten voor een gigantische villa in Malibu.

"Dit huis is bizar"

Scott en Sofia maken het officiëler dan het al was. De twee hebben plannen om samen te gaan wonen, melden ze in zijn E!-programma Flip It Like Disick. Het stel is nu al een tijdje bij elkaar en willen de volgende stap in hun relatie zetten. Daarom gingen ze een gigantisch landhuis in Malibu samen bezichtigen en lieten de camera's hen volgen voor het bijzondere moment. En het is een behoorlijk indrukwekkend stekkie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Scott Disick en Sofia Richie tóch nog samen

Het is "het leipste huis" dat Scott ooit heeft gezien, zegt hij in het fragment. In totaal zouden de twee negentienhonderd vierkante meter aan ruimte hebben. "Dit huis is bizar", gaat de realityster verder. Zo'n uitspraak is niet zo gek als je bedenkt dat het huis een eigen vijver, zwembad, tuinpaviljoen en tennisbaan heeft. En dat is slechts de buitenruimte. Binnen zijn vier grandioze slaapkamers te vinden, evenals dertien badkamers, een balkamer en balkon. Sofia zag het al helemaal zitten en "wil paarden" buiten hebben staan. Scotts vermogen wordt geschat op zo'n 20 miljoen dollar, dus hij zou direct bankroet zijn na de aankoop. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kourtney Kardashian klaar met Scott Disick'

Sofia veroverde Scotts hart in 2017, toen zij slechts 19 jaar oud was. De ex-vriend van Kourtney deelt drie kinderen met de KUWTK-ster en is vijftien jaar ouder dan zijn nieuwe vriendin. Hiervoor was Scott een goede tien jaar samen met de brunette, maar ging meermaals vreemd en kreeg uiteindelijk de bons. Sofie papte aan met meerdere Hollywood-types. De meest opvallende daarvan was Justin Bieber (25), waarmee ze een aantal maanden doorbracht. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!