Beeld © ANP

Jarige Angela Groothuizen overladen met bloemen

28 september 2019 13:34

Angela Groothuizen is vandaag jarig en bereikt de magische leeftijd van 60 jaar. Tijd om haar eens flink in het zonnetje te zetten, zo moeten vrienden en familie van de presentatrice hebben gedacht.

"Nog voor 10 uur kwam dit al binnen"

In een video op Instagram is te zien hoe de voormalig Dolly Dot-zangeres goed verwend is. Op tafel prijken meerdere boeketten voor de jarige. "Nog voor 10 uur kwam dit al binnen", schrijft ze dankbaar bij de post. Op zoveel felicitaties had ze dan ook niet gerekend. "Even vazen kopen", geint ze erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Angela Groothuizen openhartig over 'het' niet meer doen

Het is goede vriendin en collega Chantal Janzen die haar als één van de eerste een hele fijne dag wenst. Maar ook Soundos, boer Tom, Heleen van Royen, Humberto Tan en naamgenoot Angela Schijf feliciteren haar met de bijzondere leeftijd.

Ook haar andere volgers laten vandaag een lief berichtje achter. “Ik hoop dat ik net als jij er nog goed uitzie op mijn 60ste”, schrijft iemand. Een ander adviseert haar te genieten van alle lieve mensen om haar heen en zich vooral te laten verwennen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen onthult: 'Ik heb een open relatie met vriend'

Goede vriend Leco wijdt zelf een hele post op zijn eigen Instagram aan de glamourvrouw. "Scrollend door al onze foto's besef ik me wat we allemaal hebben meegemaakt, waar het ooit begonnen is tussen ons. Het mogen wonen bij je thuis, het samen groeien en ouder worden. Wat ben je een heerlijk lief echt knap mooi mens en wat fijn dat je mij tot vervelends toe laat plukken aan je. En dat je eigenlijk altijd openstaat voor verandering ( en kapper en visagist z n droom). Mooi van buiten maar zeker ook van binnen", adoreert hij haar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!