Beeld © RTL

Verleider-Danicio reageert op zwangerschap Rodanya

28 september 2019 15:13

Rodanya (21) wist vriend en vijand te verrassen toen ze in juli aankondigde moeder te worden. De vader van het kindje bleef lang geheim, maar uiteindelijk klapte de brunette tóch uit de school. Het is haar ex Morgan, met wie ze ook meedeed aan Temptation Island. Ook de naam van verleider Danico werd genoemd. "Ik had wel even stress", onthult deze aan Shownieuws.

"Ik vind het wel een beetje apart eigenlijk dat ze zwanger is van haar ex"

In het interview legt Danicio uit dat hij het allemaal een nogal vreemde situatie vindt. "Ik heb er in principe niet echt een mening over, maar ik vind het wel een beetje apart eigenlijk dat ze zwanger is van haar ex", aldus de verleider. "Maar ja ik bemoei mij er niet mee. Ze is gelukkig, dus ja."

De Temptation-ster heeft - ondanks hun avontuurtjes na het programma - op dit moment geen contact meer met de aanstaande moeder. Hij moest dan ook via social media horen dat ze in verwachting was. "Ik had wel even stress ja, dat het van mij was, maar gelukkig niet”, onthult hij opgelucht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Harrie en Temptation-Danicio met elkaar op de vuist

Rodanya maakte deze zomer bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Haar ex Morgan is de vader, maar volgens de 21-jarige hoeft ze niet op zijn hulp te rekenen. Volgens de mommy to be wil hij niet betrokken zijn bij de opvoeding van hun kindje. "Ik wil gewoon dat mijn kind een vader heeft. Ik vind het heel jammer dat mijn kind geen papa heeft. Ik zal alle leegte invullen, mijn familie ook", zei ze eerder over het gevoelige onderwerp.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Hilarisch: Dit ging er allemaal mis tijdens Temptation Gossip

Ook het nieuwe seizoen van Temptation Island, Temptation Island VIPS, kent weer genoeg drama. Bekijk de laatste aflevering van Temptation Gossip met Pommeline hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!