Beeld © Getty Images

Familie Honey Boo Boo heeft Mama June nog niet opgegeven

30 september 2019 11:53

Bert van Leeuwen kan zijn limousine wel gaan oppoetsen: de familie van Honey Boo Boo (14) is namelijk perfect voor een aflevering van Het Familiediner. Hoewel Honey Boo Boo heeft aangegeven helemaal geen contact meer te willen met Mama June (40), blijft de familie nog altijd strijden om contact en een interventie voor de realityster.

Het familiedrama ontstond toen Mama June een nieuwe liefde in haar leven kreeg: Geno Doak. Haar familie wil haar koste wat kost weghalen bij deze man. Het liefst zien ze dat Mama June professionele hulp gaat zoeken, maar ze weten dat dit niet lukt zolang ze nog met hem is. TMZ schrijft dat de zus van Mama June, Joanne, een poging heeft ondernomen om contact met haar te krijgen. Ze probeert haar zus continu te bellen, maar alles zonder succes.

Honey Boo Boo heeft al aangegeven dat ze geen contact met haar moeder wil totdat Geno vertrokken is uit haar leven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Honey Boo Boo vreest voor leven mama June

Sinds Mama June samen is met Geno, zijn de banden tussen haar en haar familie sterk verwaterd. Geno zou een slechte invloed hebben op June, vooral vanwege drugsgebruik. Afgelopen maart werd het stel zelfs in de boeien geslagen wegens drugsbezit. Daarnaast werd Geno ook beschuldigd van huiselijk geweld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Honey Boo Boo in bescherming genomen tegen moeder June

In Mama Junes realityserie Mama June From Hot To Not werd al duidelijk dat de familieband behoorlijk bekoeld is. De 40-jarige verbleef in hotels met haar vriend, terwijl haar dochters Honey Boo Boo, Pumpkin en Chubs haar meerdere keren vroegen om naar huis te komen. Nu heeft June besloten om in een caravan te gaan wonen met haar geliefde en ook dat is niet goed gevallen bij de familie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!