Beeld © ANP

Sterrenchef stuurt advocaat op Britt Dekker af na coke-uitspraken

30 september 2019 13:55

De opvallende uitspraken van Britt Dekker (27) over het mogelijke cokegebruik van juryleden van het programma Superstar Chef krijgt een vervelend staartje voor de presentatrice. In de ochtendshow van Frank Dane op Radio538 vertelt Britt dat ze nu een boze brief van een advocaat heeft gekregen.

“Daar schrok ik best wel van"

Onlangs vertelde Britt in de 538 Ochtendshow met Frank Dane dat ze twee juryleden van Superstar Chef coke had zien snuiven op het toilet. “Ik was een keer bij een programma en dan zie je gewoon twee mensen van de jury op de wc even een snuifje coke nemen! (…) Dat was bij Superstar Chef. Waarom zou je dat nodig hebben om één uur ’s middags?”, vertelde ze destijds. Ze kwam op Instagram al snel terug op deze uitspraken: “Het was een kookprogramma, dus het was waarschijnlijk poedersuiker of bakmeel of zo. Helemaal geen drugs dus.”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Miljuschka door Britt Dekker beschuldigd van cokegebruik

Toch laat sterrenchef François Geurds, die één van de juryleden van programma is, het hier niet bij zitten. Hij heeft namelijk een advocaat op haar afgestuurd. “Daar schrok ik best wel van. Ik ga over de inhoud maar niks zeggen want anders krijg ik daar weer gedoe mee”, vertelt Britt tegen Frank Dane.

Het voorval heeft ertoe geleid dat Britt tegenwoordig een ‘niet-over-praten-lijstje’ bijhoudt. Hierop staan de volgende onderwerpen: drugsgebruikende BN’ers, vreemdgaande BN’ers, SOA’s en haar eigen geld.  

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Britt Dekker gaat voor 'betaling in natura'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!