Beeld © Getty Images

Cute: Kim Kardashian nog helemaal in de wolken met Kanye West

30 september 2019 15:25

Vier kinderen en vijf jaar huwelijk verder, maar Kim Kardashian (38) en Kanye West (42) zijn nog zo verliefd als de dag dat ze elkaar ontmoetten. De twee krijgen nog altijd geen genoeg van elkaar en de realityster deelt haar liefde voor haar man op Instagram.

"Lang leve KimYe"

Een dag geen Instagram-post is een dag niet geleefd voor Kim Kardashian. En een zondag is geen uitzondering voor de influencer. De brunette plaatste een kiekje van haarzelf in de armen van haar echtgenoot, wat flink veel liefdevolle reacties oplevert. Het enige wat Kim bij de foto plaatste was een emoji van een sterretje. "Lang leve KimYe", reageert zusje Khloé Kardashian. 

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian onthult releasedatum album Kanye West

Kim en Kanye lijken in het kiekje te vertoeven op hun ranch in Wyoming. De rapper is groot fan van de staat en heeft een fortuin geïnvesteerd in de ranch, waar hij hoopt fulltime te gaan wonen met zijn gezin. Kanye's echtgenoot was echter iets minder enthousiast en vindt een volledige verhuizing onnodig. Toch deelt ze steeds vaker foto's vanuit die plek, waarop haar kindjes North (6), Saint (3), Chicago (1) en pasgeboren Psalm schitteren. 

View this post on Instagram

Wyoming Nights

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol omgetoverd tot selfiequeen Kim Kardashian

View this post on Instagram

🤠

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian breidt imperium uit met geurkaarsen

Bovendien neemt Kanye zijn albums in de staat. Zo werd Ye, Kids See Ghosts en zijn nieuwe plaat Jesus Is King daar (deels) opgenomen. De nieuwe lp van de rapper zou eigenlijk afgelopen vrijdag verschijnen, maar heeft vertraging opgelopen. Toch ging het voor een speciaal publiek in première, onder begeleiding van een film. Daarnaast kondigde Kanye aan dat het album er nu écht bijna aankomt en dat de film ook in bioscoopzalen zal verschijnen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!