Beeld © Getty Images

Lief: Linda de Mol noemt broer John 'grote steun en toeverlaat'

30 september 2019 16:53

Dat Linda de Mol (55) en haar broer John (64) zowel broer en zus als dikke vrienden zijn, was allang duidelijk. De twee werken al jaren samen en hebben meerdere programma's ontwikkeld. En aangezien het vandaag nationale Broer en Zus-dag is, doet de presentatrice een ode aan de televisiemaker.

"Deze dag staat in het teken van de band tussen broer en zus"

Linda en John hebben veel aan elkaar gehad in hun carrières. De twee tv-legendes hebben veel samen gemaakt en enorme successen behaalt. Ter ere van Nationale Broer en Zus-dag brengt de presentatrice een bijzondere ode aan haar lieftallige oudere broer. "Je grootste steun en toeverlaat als je opgroeit en de vervelendste (maar ook de liefste) pestkop die je kent", schrijft ze bij een kiekje van hen samen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol omgetoverd tot selfiequeen Kim Kardashian

"Deze dag staat in het teken van de band tussen broer en zus", gaat ze verder. Bovendien roept ze al haar volgers op om ook hun liefde te tonen aan hun broers en zussen. Deze dag staat namelijk in het teken van familie en is opgezet door Giel Beelen (42). De radio-dj riep 30 september uit tot Nationale Broer en Zus-dag naar aanleiding van het overlijden van zijn zus Saskia. Zij overleed in 2013 aan de gevolgen van kanker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol wil Eva Jinek bij Net5: 'Hoog op het verlanglijstje'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!