Beeld © Getty Images

Snoop Dogg verliest kleinzoon tien dagen na geboorte

30 september 2019 17:03

Snoop Dogg (47) is zijn kleinzoon Kai Love verloren. De baby van Snoops zoon Corde Broadus (25) overleed slechts tien dagen na de geboorte. Op Instagram deelt de jonge vader zijn verdrietige verhaal.

"Hij overleed in mijn armen"

Corde verwelkomde zijn derde kindje Kai deze maand, maar onthult nu op Instagram dat zijn zoontje is overleden. De zoon van Snoop Dogg vertelt openhartig over hoe zijn baby "in mijn armen" overleed. "Dankjewel voor alle medeleven", schrijft hij bij een aantal foto's van hemzelf, zijn vrouw Soraya en dochtertje Elleven. "Ik denk dat we niet stilstaan bij wat belangrijk is op dit moment. Mijn zoon heeft alles gedaan wat hij moest doen in de tien dagen die hij had hier op aarde." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Snoop Dogg neemt het op voor vrouwenvoetbal

"Hij was er klaar voor en zal zijn werk voortzetten in de hemel", gaat Corde verder. "Hij overleed in mijn armen en dat gevoel van die energie zal ik nooit vergeten. Kai wil dat jullie allemaal weten hoe goed het met hem gaat en wil zijn licht op iedereen schijnen." Snoops zoon lijkt vredig. "Het leven is prachtig. En ik wil dat iedereen begrijpt dat Soraya rustig is, doorleeft met een glimlach en een klein meisje dat denkt dat ze al volwassen is." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fo Shizzle: Nikkie de Jager slaat de handen ineen met Snoop Dogg

"Het enige wat ik wil is mijn spotlight gebruiken voor geluk en groei en niets minder dan dat", eindigt Corde zijn bericht. De familie van Snoop Dogg heeft geen doodsoorzaak bekendgemaakt. TMZ meldt dat Kai nog in de neonatale intensive care verbleef toen hij overleed op 25 september. Corde en Soraya hebben dochtertje Elleven en zoontje Zion. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!