Donny Roelvink had moeite met bekendheid van Dave

30 september 2019 17:09

Donny Roelvink (21) heeft in een nieuwe aflevering van Blindspot, op het YouTube-kanaal van Concentrate, bekend dat hij in het verleden moeilijk vond dat zijn broer Dave (25) zo bekend was. Hij vond het moeilijk om uit een bekende familie te komen. Daarnaast vertelt hij ook over zijn angsten en depressie.

"Als tiener was ik een tijdje depressief"

Vooral in zijn tienerjaren had Donny het lastig met de bekendheid van zijn grote broer. "Als tiener was ik een tijdje depressief. Dave werd ineens heel erg bekend. Ik was nog zoekende naar wat ik wilde. Ik was nog aan het ontdekken. Het was lastig om in een familie te zitten die de aandacht krijgt, want als je je dan niet lekker voelt, zorgt dat voor een extra rotgevoel", legt Donny uit.

Hij vond zijn uitweg in de sport. "Ik sport nu iedere dag. Doordat ik er wat beter uitzie, voel ik me ook een stuk beter. Het bracht me ook veel. Zo werd ik gevraagd voor modellenwerk en een acteerklus. Dat gaf me veel goeds."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Is dit de nieuwe vriendin van Donny Roelvink?

Over zijn angsten is Donny erg open. Zo heeft hij last van claustrofobie. "Als ik ergens in zit waar ik niet uit kan, dan word ik helemaal gek. Dat moet je niet doen bij mij. Dan word ik helemaal gek." Een andere grote angst van Donny zijn zwanen. "Ja, beesten met lange nekken, dat zijn gewoon hele enge en nare beesten. Ik heb er niets mee en word er bang van. Zwanen en struisvogels, bah. Giraffen vind ik dan nog wel schattig."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Donny Roelvink staat stil bij zijn overleden oma

Ook praatte Donny nog even over het boek dat hij gaat uitbrengen samen met fitnessgoeroe Fajah Lourens (38). Dat boek zal gaan over het erop na houden van een gezonde levensstijl.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!