Britt Dekker niet aangeklaagd door jurylid Superstar Chef

30 september 2019 17:53

Het zag er even naar uit dat de opvallende uitspraken van Britt Dekker (27) over het mogelijke cokegebruik van juryleden van het programma Superstar Chef een vervelend staartje zou krijgen. In de ochtendshow van Frank Dane op Radio538 vertelt Britt vandaag dat ze een boze brief van een advocaat heeft gekregen. François Geurds, jurylid in het programma, vertelt nu aan RTL Boulevard dat er geen rechtszaak komt.

"Britt heeft haar fout bekend"

"Britt heeft haar fout bekend", aldus Geurds tegen RTL Boulevard. "Daarmee is de kous af. Er komt dus geen rechtszaak of iets", besluit de chef. Daarmee ontspringt de blonde paardenliefhebster dus de dans. Ze hoeft niet in de rechtbank te verschijnen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Sterrenchef stuurt advocaat op Britt Dekker af na coke-uitspraken

Onlangs vertelde Britt in de 538 Ochtendshow met Frank Dane dat ze twee juryleden van Superstar Chef coke had zien snuiven op het toilet. “Ik was een keer bij een programma en dan zie je gewoon twee mensen van de jury op de wc even een snuifje coke nemen! (…) Dat was bij Superstar Chef. Waarom zou je dat nodig hebben om één uur ’s middags?”, vertelde ze destijds. Ze kwam op Instagram al snel terug op deze uitspraken: “Het was een kookprogramma, dus het was waarschijnlijk poedersuiker of bakmeel of zo. Helemaal geen drugs dus.”

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Miljuschka door Britt Dekker beschuldigd van cokegebruik

Toch laat sterrenchef François Geurds, die één van de juryleden van programma is, het hier niet bij zitten. Hij heeft namelijk een advocaat op haar afgestuurd. “Daar schrok ik best wel van. Ik ga over de inhoud maar niks zeggen want anders krijg ik daar weer gedoe mee”, vertelt Britt tegen Frank Dane.

Het voorval heeft ertoe geleid dat Britt tegenwoordig een ‘niet-over-praten-lijstje’ bijhoudt. Hierop staan de volgende onderwerpen: drugsgebruikende BN’ers, vreemdgaande BN’ers, SOA’s en haar eigen geld.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!