Beeld © ANP

Robin Martens vindt medeleven 'hartverwarmend'

01 oktober 2019 09:41

Nadat Robin Martens (27) op televisie tekst en uitleg heeft gegeven over haar opstootje met de politie, laat ze dinsdag ook op sociale media weer van zich horen. "Bedankt voor alle lieve berichten en woorden! Hartverwarmend", zegt de actrice op Instagram.

"Bedankt voor alle lieve berichten en woorden!"

De actrice werd zaterdagavond in Castricum aangehouden door de politie en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Volgens de politie heeft ze een politieman beetgepakt en meerdere malen hard in het gezicht geslagen, iets wat zij blijft ontkennen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Robin Martens aangehouden na mishandeling politieagent

Robin raakte naar eigen zeggen in paniek toen ze zag dat haar beste vriend "in het gezicht werd geslagen" door de agent, vertelde ze maandagavond in de talkshow Beau. "Ik ben er toen impulsief naartoe gelopen. Het enige wat ik wilde was dat de agent stopte", vertelt Robin. "Ik was aan het schreeuwen en raakte heel erg in paniek. Ik heb toen geprobeerd de agent van hem af te duwen."

De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice heeft "in haar beleving en herinnering" de agent niet geslagen, maar erkent wel dat ze tegen hem heeft geschreeuwd en hem heeft geduwd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robin Martens vertelt bij Beau over opstootje met politie

Robin bood op televisie haar excuses aan aan de agent. "Als hij is geschrokken doordat ik schreeuwde of hem duwde, dan zeg ik daar vanuit mijn hart 'sorry' voor", aldus de 27-jarige actrice, die zegt niet tegen onrecht te kunnen. "Ik kan het niet aanzien als iemand van wie ik zoveel hou zo wordt toegetakeld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Geƫmotioneerde Robin Martens blijft mishandeling agent ontkennen

Op Instagram krijgt ze wisselende reacties op haar gedrag. Ze ontvangt naast steun ook afkeurende reacties van mensen die vinden dat ze de politie niet had moeten hinderen. De officier van justitie zal volgens haar advocaat Peter Plasman in november met Robin spreken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!