Beeld © ANP

Collega's Simon Keizer steken hem een hart onder de riem

01 oktober 2019 11:43

Simon Keizer (35) staat op Instagram stil bij zijn vader, die twintig jaar geleden overleed. Maar gelukkig hoeft de zanger deze moeilijke dag niet alleen door te komen en kan 'ie rekenen op flink wat steun van zijn fans en bekende collega's

"Hij overleed twee jaar later. Dat is vandaag twintig jaar geleden"

Ter nagedachtenis plaatst Simon vandaag een foto van zijn vader en moeder. Op het ouderwetse kiekje poseren zijn ouders voor de camera. Volgens de zanger is zijn vader op de genomen foto 45 jaar oud. "Hij overleed twee jaar later. Dat is vandaag twintig jaar geleden...", leest het bijschrijft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer en zijn Annemarie zijn 15 jaar samen

De vader van Simon overleed aan kanker toen hij zelf nog maar vijftien jaar was. Onder de post steken dan ook flink wat volgers hem een hart onder de riem. Zo laten Kees Tol, Rens Kroes, William Rutten, Bas Smit, Jan Versteeg, Sander Lantinga, Nicolette van Dam en natuurlijk zijn goede vriend Nick Schilder en vrouw Annemarie allemaal een hartje achter.

De vrouw van Simon laat op haar eigen Instagram weten dat twintig jaar gelden "de wereld een stukje minder mooi werd met het verlies van een heel bijzondere man". Hoewel Annemarie de vader van Simon nooit ontmoet heeft, heeft ze door de mooie verhalen toch het gevoel hem een beetje te hebben gekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

LOL: Simon Keizer krijgt blouse nog amper dicht na vakantie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!