Beeld © Instagram @djamiah.pl

Temptation-Djamiah onthult échte reden breuk met Damian

01 oktober 2019 13:44

Temptation Island VIPS leek verleidster Djamiah een kans te geven op echte liefde. Haar pijlen waren gericht op Damian en de twee leken het enorm gezellig met elkaar te hebben op het eiland. Maar inmiddels heeft de blondine een nieuwe vriend. Waar ging het mis?

"De laatste maanden ben ik gaan beseffen dat je niet alleen mijn lover bent, maar ook mijn beste vriend"

Djamiahs Temptation Island VIPS-avontuur zit er nu alweer een tijdje op, net als haar romantische gevoelens voor Damian. De twee konden niet van elkaar afblijven tijdens hun deelname aan het programma, maar eenmaal in Nederland was de vonk alweer gedoofd. Bovendien heeft de verleidster inmiddels alweer een nieuwe man aan de haak geslagen en deelt ze haar liefde voor hem op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Deborah geeft duidelijkheid over relatie met Tim

Inmiddels gaat Djamiah al een tijdje steady met Instagram-fitnessfanaat Boyd Vroom. Het koppel heeft al eerder een romance beleefd, maar dit keer is het een stuk serieuzer. Naast innige kiekjes zijn vooral de beschrijvingen overduidelijk: ze krijgen geen genoeg van elkaar. "Ik denk dat we het geen van beide nog verwacht hadden dat we opnieuw zo hard voor elkaar zouden vallen!", aldus Djamiah. "Wat ons had kunnen breken, heeft ons sterker gemaakt dan ooit. De laatste maanden ben ik gaan beseffen dat je niet alleen mijn lover bent, maar ook mijn beste vriend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Dit ging er allemaal mis tijdens Temptation Gossip

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de laatste aflevering van Temptation Gossip met Pommeline! De blondine vertelt hierin openhartig over haar breuk met Fabrizio, hoe hij haar bedroog met verleidster Julia én haar nieuwe liefde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!