Beeld © ANP

Nienke Plas: 'Mensen, ik ben niet zwanger'

01 oktober 2019 16:24

Nienke Plas (33) schitterde gisteravond op de rode loper bij de première van de nieuwe Nederlandse film F*ck de Liefde. Trots plaatste ze een filmpje waarop te zien is hoe zij en haar grote liefde Resley Stjeward (33) poseren voor de talloze camera’s. Haar volgers hadden echter alleen maar oog voor haar buik en vragen zich massaal af: ‘is ze zwanger?’

“Zie ik daar een buikje?”

De reacties onder de video liegen er niet om; haar volgers denken massaal dat de presentatrice zwanger is. "Zie ik daar een buikje?" en "pregnant of…?" zijn enkel van de reacties onder de video. Nienke laat nu weten dat er dit niet het geval is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas toont beelden van huwelijksaanzoek

Op haar Instagram geeft Nienke nu duidelijkheid: "Lieve mensen, ik ben niet zwanger. Wel fijn om te zien dat er dus heel veel mensen willen oppassen mocht het ooit gebeuren." Eerder liet ze al aan RTL Boulevard weten dat er van een zwangerschap geen sprake is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Houd je vast: de nieuwe clip van Nienke Plas is hier

Nienke heeft samen met haar verloofde en manager Resley een zoontje van 4. De schattige Frenky-Dean figureert en steelt regelmatig de hoofdrol in haar vlogs.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!