Beeld © Instagram @RosannaVoorwald

Plastische ingrepen Temptation-Rosanna 'ronduit gevaarlijk'

1 oktober 2019 20:02

Het is geen geheim dat Temptation-hottie Rosanna (27) al meerdere keren plastische chirurgie is ondergaan. Het gaat zelfs zo ver, dat haar vaste beauty consulent Diana Gabriels aan de bel trekt. "Mijn artsen en ik hebben haar gezegd dat we die operaties niet wilden doen omdat het medisch onverantwoord is", vertelt Diana aan het Belgische blad TV Familie.

"Mijn artsen en ik hebben haar gezegd dat we die operaties niet wilden doen omdat het medisch onverantwoord is"

Rosanna Voorwald is met zekerheid te zeggen een van de bekendste Temptation-deelnemers in de geschiedenis van het programma. Samen met haar vriend Niels van der Zanden is ze twee keer de uitdaging aangegaan om de liefde te testen. Ondanks dat de tortelduifjes de twee seizoenen finaal de mist in zijn gegaan, blijven ze voor elkaar kiezen en na een relatie van ongeveer vijf jaar zijn ze zelfs verloofd. Bovendien hintte het stel onlangs dat ze wel mee willen doen voor een derde keer! 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Rosanna reageert op haar ‘gelekte screenshots’

Maar aan deze roem hangt een prijskaartje. Sinds haar deelname aan Temptation Island is Rosanna al meerdere keren onder het mes gegaan. Zo heeft ze haar wangvet laten weghalen, lipfillers gezet, haar neus gecorrigeerd, haar billen en (meerdere keren) haar borsten vergroot. Over dat laatste onderdeel zou ze minder tevreden zijn en wilde dus weer een ingreep laten doen. Helaas voor de blondine deed haar vaste beauty adviseur niet meer de deur open. "Zij gaat daar niet gelukkiger van worden", vertelt ze.

Diana vertelt dat zij en haar artsen hebben besloten de samenwerking te stoppen. "Ik vind het zelfs ronduit gevaarlijk. Wat Rosanna nu heeft laten doen aan haar neus, brengt een heel arsenaal aan problemen met zich mee. Als je dan op de sukkel raakt, is ’t nog lang niet zeker dat er nog iets aan te doen valt en dan is er geen weg meer terug." De 27-jarige heeft toen haar biezen gepakt en is voor de operatie naar Istanbul gevlogen. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Niels en Rosanna: 'We willen weer meedoen aan Temptation'

Rosanna staat al langer bekend om haar onzekerheden. Eerder maakte ze al bekend dat ze jaren lang gekampt heeft met anorexia. Mede daardoor zou ze nu zoveel aan zichzelf doen. "Ik was er zo slecht aan toe dat ik moest opgenomen worden in een kliniek. Ik was nog maar 36 kilo en kon elk moment dood gaan. Drama was het, ook voor mijn familie en vrienden. Ik ben er gelukkig bovenop gekomen na jaren struggelen, ik wens deze ziekte niemand toe", schreef de vamp eerder op Instagram.

Temptation-Niels en Rosanna delen hun toekomstplannen

01:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!