Beeld © Getty Images

Whut?! Aaron Carter wilde nóg grotere gezichtstattoo

2 oktober 2019 02:15

Alhoewel menigeen al flink schrok van de nieuwe tatoeage op de zijkant van het gezicht van Aaron Carter (31), had de zanger eigenlijk een nóg grotere tattoo gewild. Dat laat de tatoeëerder van zijn nieuwe lichaamsversiering weten aan TMZ.

“Ik wilde niet zijn hele gezicht bedekken”

Deze Herchell Carrasco was afgelopen vrijdag geboekt om nieuw werk op de borst van Aaron te zetten. Eenmaal thuis bij de voormalig kindster kreeg hij een ander verzoek. Aaron had het idee gekregen om een afbeelding van Medusa middenin zijn gezicht vast te leggen. De man weigerde. "Ik wilde niet zijn hele gezicht bedekken, dat kon ik gewoon niet", aldus de tatoeëerder. De twee kwamen tot het compromis de tatoeage op de slaap van Aaron te centreren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook zus Aaron Carter vraagt omgangsverbod aan

Aaron zou in eerste instantie een cover van GQ uit 2013 waarop Rihanna als Medusa poseert slechts als inspiratie aan hem hebben gegeven. Later besloot hij dat dat precies de afbeelding was die hij wilde, waardoor de zangeres nu op de zijkant van Aarons gezicht is vastgelegd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter beweert te zijn misbruikt door zijn zus

Herchell Carrasco verklaart dat hij altijd checkt of zijn klanten mentaal in orde zijn voor ze een tatoeage laten zetten. Hij oordeelde dat dat het geval was en zegt dat hij Aaron geen andere drugs dan wiet heeft zien gebruiken op de dag van zijn afspraak.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!