Beeld © ANP

Wendy van Dijk: Nicolette Kluijver is mijn inspirator

02 oktober 2019 07:03

Dierenvriend Nicolette Kluijver (35) is gasthoofdredacteur van het nieuwe nummer van het magazine Wendy. Met een dikke knipoog naar dierendag bedacht de presentatrice onderwerpen die passen bij het thema Dierenpret met Nicolette.

“Voor mij was het een houvast dat zij er ook nog zo’n beestenboel op na kon houden”

Wendy van Dijk zegt in het blad dat Nicolette haar twijfels over het nemen van huisdieren heeft weggenomen. Wendy: "We zijn thuis dol op dieren, maar ik zag altijd vrijheidsbelemmeringen. Dan dacht ik één ding: hoe doet Nicolette dat? Die heeft dezelfde baan als ik, presenteert zelfs Expeditie Robinson, woont ook buiten. Voor mij was het een houvast dat zij er ook nog zo’n beestenboel op na kon houden. Ze is mijn inspirator. Dus nu hebben we in huize Galjaard-Van Dijk een hond en een pony."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige Nicolette Kluijver dankbaar voor goede gezondheid

Nicolette is blij met het tijdelijke hoofdredacteurschap. Nicolette: “Toen ik het hoorde, zat ik zo vol ideeën dat ik met gemak iedere maand een dik tijdschrift kon vullen. Nu het klaar is, denk ik alweer: o, wat jammer dat ik "honden daten" er niet in heb gezet. Dat kan tegenwoordig: eerst ontmoeten de honden van twee vrijgezelle mensen elkaar en als dat klikt, mogen de mensen pas. Zo leuk!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver uit de lappenmand

In het blad vertellen Nicolete Kluijver en Rossana Kluivert over hun gezamenlijke strijd tegen het dierenleed in de wereld. Ook vertellen ze openhartig over hun strijd tegen kanker. Verderop in het blad staan foto’s van BN’ers met hun trouwe huisdier, onder wie Dave Roelvink met hond Klaas, Dennis Weening met kameleon Jack en Dionne Slagter met hond Dolly.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!