Beeld © ANP

Donny Roelvink: 'Mijn oma was de liefde van mijn leven'

02 oktober 2019 14:09

In de nieuwste editie van Beau Monde praat Donny Roelvink (21) openhartig over het grootste leed in zijn leven: het verliezen van zijn oma Dien. "De belangrijkste vrouw, ze stond boven mijn moeder en vader", omschrijft hij haar.

"Ik zou er alles voor over hebben om haar nog één keer te kunnen vasthouden"

De oma van Donny, die aanstaande november alweer een jaar geleden overleed, heeft de Roelvink-telg zowat opgevoed. "In mijn jonge jaren had mijn vader het zo druk met optredens dat mijn oma de opvoeding van mij en mijn broer deels op zich nam (...) Zij voedde mij op toen mijn vader moest werken en mijn moeder na de scheiding keihard haar eigen boontjes aan het doppen was", vertelt de 21-jarige in het blad.

Oma Dien, afgekort voor Dina, was dan ook de 'allergrootste liefde' van zijn leven. "Iedereen hield van oma Dien, zo warm als zij vindt je vrouwen niet meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Donny Roelvink staat stil bij zijn overleden oma

Om zijn pols draagt Donny dan ook een bijzondere zilveren armband waarop in het handschrift van zijn overleden oma 'Lieve Donny' staat. "Ik kreeg de armband voor mijn eenentwintigste verjaardag, een maand na oma’s overlijden. Ik mag graag geloven dat ze over onze familie waakt. Ze gunde ons de wereld (...) Ik zou er alles voor over hebben om haar nog één keer te kunnen vasthouden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink had moeite met bekendheid van Dave

Het hele interview met Donny lees je in de nieuwste Beau Monde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!