Beeld © ANP

Daddy on duty! Rapper Josylvio wordt vader

02 oktober 2019 14:06

Rapper Josylvio (27) kan zijn geluk niet op: hij wordt voor de allereerste keer vader! De aanstaande papa maakte het nieuws zojuist zelf bekend op zijn Instagram.

"Mijn liefde, mijn leven, mijn alles"

Josylvio kan wel van de daken schreeuwen dat hij een kleintje krijgt. Omdat het een beetje lastig wordt om het dak op te gaan, besluit hij maar Instagram te gebruiken. "Mijn liefde, mijn leven, mijn alles", schrijft hij - nu al verliefd - over zijn oogappeltje op social media. "We wachten op je. Alhamdoulilah."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Josylvio scoort hoofdrol in de film Suriname

In De Woordenschat Podcast vertelt de rapper aan Veronica van Hoogdalem dat het een jongetje wordt. "Ik ben al wel een tijdje met iemand die me heel gelukkig maakt, die zit lekker bij mij thuis en die heeft een hele grote buik inmiddels (...) De kleine Josylvio komt eraan. Ik kan niet wachten."

Veronica vindt dat het dan nu tijd is voor een 'nieuw hoofdstuk' in het leven van de 27-jarige. Volgens de rapper zit dat wel snor: "Ik heb een hele sterke vrouw aan mijn zijde. Zij beseft ook wat ik doe, hoe ik ben en hoe ik leef. Dat ik misschien nachtenlang in de studio ben. Je moet ook wel tot een compromis komen, wil je settelen met iemand als ik. Ze weet waar ze aan is begonnen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Corry Konings wil een nummer met Josylvio maken

Op de vraag wat voor een vader hij wil zijn hoeft de artiest niet lang na te denken: "Ik wil gewoon de beste vriend voor mijn kinderen zijn", spreekt hij gelukkig. "Dat heb ik ook met mijn ouders."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!