Beeld © ANP

Katja Schuurman heeft spijt van uitspraken over seksleven

03 oktober 2019 07:48

Katja Schuurman was dinsdagavond openhartig over haar seksleven in het Vlaamse programma Gert Late Night. Vooral haar onthulling dat ze ooit met haar kersverse echtgenoot Freek en zeven anderen een avontuurtje had in een jacuzzi ging niet onopgemerkt voorbij. Achteraf heeft Katja daar nu een beetje spijt van. De presentatrice schrijft dan ook dat ze in het vervolg niet meer praat over haar slaapkamergeheimen.

"Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou"

In de talkshow vertelde Katja over de vrijpartij en deelde ze dat zij en Freek weleens anderen uitnodigen in hun bed. "Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen", reageert de presentatrice op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman: 'Zeven mensen tegelijk in de jacuzzi'

Katja koos er bewust voor om openhartig te zijn. "De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman te zien in Vlaamse Slimste mens

Daar komt ze nu een beetje op terug. "Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!