Beeld © ANP

Ook Tiffani Thiessen niet benaderd voor Saved by the Bell-reboot

3 oktober 2019 09:07

Na Saved by the Bell-ster Mark-Paul Gosselaar laat ook zijn collega Tiffani Thiessen weten dat zij niet op de hoogte was van de aankomende Saved by the Bell-reboot, tot het nieuws uitkwam. "Ik wist nergens van", zegt de actrice tegen Us Weekly. "Mark en ik hadden beiden iets van: wow, ik wist helemaal niet dat dit speelde."

"Ik hou meer van het origineel"

In september werd bekend dat een reboot van Saved by the Bell wordt ontwikkeld door Peacock, de nieuwe streamingservice van NBC en Universal. Mario Lopez en Elizabeth Berkley, die in de originele serie te zien waren als Slater en Jessie, hebben getekend voor hun terugkeer naar de show, die van 1989 tot 1993 werd geproduceerd.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

'Zack Morris' ook verrast door reboot Saved By The Bell

Nog diezelfde week zei Mark-Paul Gosselaar, die in de serie de rol van Zack Morris vertolkt, dat hij "in het nieuws" had vernomen dat de serie terugkeert - hij was zelf niet benaderd. De 45-jarige acteur staat overigens wel degelijk open voor een terugkeer in de serie. "Ik ben altijd geïnteresseerd geweest", aldus Mark-Paul. "Uiteraard."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Saved by the Bell krijgt remake

De 45-jarige Thiessen, die Kelly Kapowski speelde, zat in hetzelfde schuitje als Gosselaar, zo blijkt nu. Ze zal vanwege haar drukke schema waarschijnlijk niet deelnemen aan de herstart, vertelt ze. Bovendien is ze in het algemeen geen fan van reboots. "Ik hou meer van het origineel. Maar dat ben ik, ik ben een beetje nostalgisch. Toch zullen andere mensen vast enthousiast zijn over dit idee. Remakes zijn de laatste tijd erg populair."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!