Beeld © Getty Images

Kylie Jenner zoekt steun bij eerdere ex na breuk met Travis Scott

03 oktober 2019 12:03

In Hollywood is een break-up meer dan normaal en bij de Kardashian-Jenners lijkt het dagelijkse kost. Het drama rondom Kylie Jenner (22) en Travis Scott (28) wordt waarschijnlijk nog heftiger, aangezien de realityster is gespot met haar eerdere ex-vriend Tyga (29).

"Ze wil trouwen en meer kinderen krijgen"

Kylie gaat door een lastige periode met Travis. "Kylie is jong, maar ze wil heel graag een traditioneel familieleven", aldus een bron aan E! News. "Ze wil trouwen en meer kinderen krijgen. Het werd pijnlijk duidelijk dat hij dat op dit moment niet kan geven." En haar vrienden en familie steunen de realityster door dik en dun. Zo ging de brunette op stap met vriendinnetjes Stassie en Kelsey, waar ze haar ex-vriend Tyga tegen het getatoeëerde lijf liep. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kylie Jenner en Travis Scott uit elkaar'

Maar het is niet wat het lijkt. "Kylie wilde gewoon een meidenavondje en Stassie leek het een goed idee om het huis uit te gaan", gaat de bron verder. "Hij was ook uit met een paar van hun gemeenschappelijke vrienden en nodigde Kylie en haar vriendinnen uit om even langs te komen." Tyga en zijn voormalige vriendinnetje hebben altijd contact gehouden sinds hun breuk, maar "praten nauwelijks" met elkaar. "Het was geen directe steek naar Travis", aldus de bron. "Er zit niets romantisch achter." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner keert terug op Instagram na ziekenhuisopname

Hoe het nu verder gaat tussen Kylie en Travis is onduidelijk, al vertellen verschillende bronnen dat de kans op een verzoening zeker in het vizier is. De twee hebben twee jaar een relatie gehad en kregen samen dochtertje Stormi (1). Bovendien is Kylie niet de eerste van haar zussen die het uitmaakt met de vader van haar kind(eren). Kourtney en Khloé gingen haar voor en hebben nooit een voogdijregeling getroffen met hun baby daddies. Wat het effect dus zal zijn op baby Stormi hangt ook in het midden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!