Beeld © Instagram @rafaelvdvaart

Hartverwarmend weerzien Damián van der Vaart en zusje Jesslynn

03 oktober 2019 16:05

Rafael van der Vaart (36) trakteert zijn Instagram-volgers vandaag op het meest schattige filmpje dat je gaat zien. In de video is te zien hoe de kleine Jesslynn haar grote broer Damián in de armen vliegt. Dat is nog eens thuiskomen!

"Het echte thuiskomen is nog beter met deze kleine prinses"

Voor het gros van de tijd is de dertienjarige Damián in Hamburg bij zijn moeder, Sylvie Meis. Maar als het even kan bezoekt hij zijn vader en stiefmoeder Estavana in Denemarken, waar het gezin woont vanwege de handbalcarrière van Estavana. En als het aan zijn zusje Jesslynn ligt, dan kan 'ie niet vaak genoeg op bezoek komen. Dat wordt maar weer eens duidelijk op een mierzoet filmpje dat Rafael vandaag deelt van zijn oogappeltjes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochtertje Estavana en Rafael is al een grote meid

In de video is te zien hoe het meisje met smart wacht op haar papa en grote broer. In haar enthousiasme weet ze niet hoe snel ze naar de twee toe moet. "In voetbaltermen praten we graag over het thuisbrengen van de beker, maar het echte thuiskomen is nog beter met deze kleine prinses", schrijft de trotse vader bij de post.

Als de tweejarige in de gaten krijgt dat haar broer op haar staat te wachten, wil ze zo snel mogelijk naar hem toe. Mama Estavana moet haar zelfs tegenhouden zodat ze niet struikelt. Eenmaal in de armen van haar broer overlaadt ze hem met kusjes en knuffels. Lief! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dankbare Estavana Polman koestert haar familie

De volgers van de ex-profvoetballer genieten al net zo van het filmpje als van Raf zelf. "Wat geweldig dit, heerlijk om te zien dit hoe blij zusje is om haar grote broer te zien", laat iemand achter. Een andere fan schrijft: "Dat is nog eens thuiskomen!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!