Beeld © ANP

Robert De Niro aangeklaagd wegens 'seksueel' getinte capriolen

03 oktober 2019 17:11

Acteur Robert De Niro (76) is aangeklaagd door een voormalige assistent die beweert dat hij seksueel getinte opmerkingen tegen haar heeft gemaakt, verbaal geweld heeft gebruikt en haar stereotype vrouwenwerk heeft toegewezen. Dit meldt TMZ op basis van rechtbankstukken. In de zomer had De Niro haar al aangeklaagd.

Graham Chase Robinson werd in 2008 aangenomen door Robert De Niro. De toen 25-jarige Robinson stelt dat hij op een "vijandige, beledigende en intimiderende manier" met haar communiceerde. Hij zou haar een bitch hebben genoemd.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Robert De Niro neemt geen blad voor zijn mond

Ze beweert ook dat de acteur vaak dronken was en tegen haar uitviel. Hij maakte ook grapjes met haar over zijn Viagra-gebruik. Robert De Niro zou haar daarnaast hebben voorgesteld om zwanger te worden met sperma van een collega. Ze beweert verder dat hij tijdens telefoongesprekken met haar ging plassen en ook van haar verwachtte dat ze zijn rug zou krabben en hem wakker te maken als hij sliep.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert De Niro: 'Het is schandelijk wat Trump doet'

Robert De Niro had in augustus al een rechtszaak aangespannen tegen Robinson, omdat zij volgens hem 55 afleveringen van Friends had gezien in vier werkdagen en de creditcard van het bedrijf had gebruikt om luxe lunches te betalen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!