Beeld © Chantals Pyjama Party

Tino Martin openhartig over het grootste verlies in zijn leven

03 oktober 2019 21:28

In Chantals Pyjama Party vertrekt presentatrice Chantal Janzen (40) met een rugzak vol verrassingen naar Tino Martin (35). En die blijkt op de praatstoel te zitten. Ook het verlies van zijn zus Kim komt aan bod. “Ik ben daar ongemerkt de hele dag mee bezig”, laat hij weten met een brok in zijn keel.

"Ze heeft nog redelijk lang bij ons kunnen zijn"

Onderweg naar een optreden vraagt Chantal meer over de jeugd van de populaire zanger. “Wij hadden wel een huisje met een kruisje”, biecht deze eerlijk op. “Mijn ouders zijn op een gegeven moment gescheiden (…) In die tijd was mijn zus natuurlijk ook ziek.”

Toen Kim ongeveer dertien jaar was werd er bij haar een tumor geconstateerd die ze niet konden weghalen. “Op een gegeven moment was er een arts die had een uitvinding gedaan en heel veel mensen hebben daardoor nog jaren kunnen leven.” Zo ook zijn zus, die uiteindelijk op 41-jarige leeftijd overleed. “Ze heeft nog redelijk lang bij ons kunnen zijn”, vertelt een dankbare Tino aan Chantal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tino Martin zat in de puree na bekendmaken relatiebreuk

Het nummer Zij Weet Het heeft voor hem dan ook een speciale betekenis “In mijn optiek gaat het erover dat mijn zus altijd zo ontzettend trots op mij was en het mij zo ontzettend gunde (…) Ik denk dat zij zoiets heeft van: aan alles heeft hij het verdient.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kris Kross Amsterdam en Tino Martin slaan handen ineen

De zus van Tino overleed op 41-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker. De ziekte had ze al sinds haar dertiende en ze bleek een gen te hebben waardoor haar lichaam kankercellen aanmaakte.

Kijk de aflevering met Tino Martin hier terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tino Martin aangeslagen door inbraak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!