Beeld © Instagram @kyliejenner

Vermeende maitresse ex-vriend Kylie Jenner reageert op breuk

04 oktober 2019 18:04

De breuk tussen Kylie Jenner (22) en Travis Scott (28) houdt de gemoederen behoorlijk bezig. Het rappervriendje van de realityster zou namelijk vreemd zijn gegaan met een Instagram-model. De brunette houdt voet bij stuk dat ze niets te maken heeft met de break-up.

"Al deze geruchten zijn volledig gefabriceerd"

Kylie en Travis hebben een kleine break ingelast. De twee focussen op hun vriendschap en dochtertje Stormi, meldde de realityster op Twitter. Maar boze tongen beweren dat er een andere reden voor de breuk is dan slechts een gebrek aan liefde. Instagram-model Rojean Kar zou namelijk een affaire hebben gehad met de rapper. Nu laat zij van zich horen op social media. "Al deze geruchten zijn volledig gefabriceerd", vertelt ze in haar Instagram Story. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kylie Jenner bevestigt breuk met Travis Scott'

"Stop alsjeblieft met het verspreiden van leugen. En laat hem, haar en mij met rust. Het heeft namelijk een effect op onze levens", gaat ze verder. Volgens een ingewijde van Travis klopt er ook niets van de berichten over zijn vermeende overspel. "Geruchten over vreemdgaan zijn compleet vals", vertelt de bron. Ook de Keeping Up With the Kardashians-ster wil niets horen over de speculaties. "Travis en ik hebben geen bonje en onze focus ligt op Stormi", meldt Kylie. "Onze vriendschap en dochter is onze prioriteit." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner zoekt steun bij eerdere ex na breuk met Travis Scott

De berichten dat Kylie naar haar andere ex-rappervriend Tyga vluchtte zijn ook niet waar, aldus de realityster. Bovendien onthulde de brunette op Instagram dat ze de tattoo die ze nam mét Tyga heeft aangepast. Eerst stond er een kleine T op haar enkel, maar die heeft ze vakkundig laten omtoveren tot een ode aan haar geboortestad L.A. Inzoomen is wel van belang, aangezien het een behoorlijk kleine tatoeage is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!