Beeld © ANP

Lieke van Lexmond onthult geheim liefdesproject

4 oktober 2019 21:01

Het drukke bestaan van Lieke van Lexmond (37) gaat binnenkort nog een stukje drukker worden. De presentatrice gaat namelijk een samenwerking met haar zus Jetteke aan voor een speciaal project, maakt ze bekend op Instagram.

"De magnetische kracht van de maan is enorm"

Lieke heeft er zin in en deelt haar enthousiasme met haar volgers op Instagram. "Vandaag voelt als een geweldig moment om ons geheime liefdesproject met jullie te gaan delen", vertelt ze. "Mijn zus en ik hebben het afgelopen jaar heel hard gewerkt aan een scheurkalender voor 2020 over de kracht van de maan op mens en natuur." De presentatrice heeft door hoe vaag dat kan klinken. "Nu denk je misschien nog, wat is dat dan?!?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cute: Lieke van Lexmond viert vijfde verjaardag zoontje

De blondine weet precies hoe ze het moet uitleggen. "Wist je dat de maan verantwoordelijk is voor veel meer dingen dan alleen eb en vloed? De magnetische kracht van de maan is enorm", aldus Lieke. "Wij als mens bestaan voor een groot deel uit water en de maan heeft dus ook een grote invloed op ons in het dagelijks leven. Wij bieden jou een heerlijke kalender vol met gunstige momenten voor bepaalde activiteiten rekening houdend met de stand van de maan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieke van Lexmond en Bram van der Vlugt in nieuwe Sint-film

Het kan dus zomaar zo zijn dat er binnenkort een scheurkalender van Lieke en Jetteke aan de muur hangt. Het is namelijk zo gepland dat het voor de feestdagen beschikbaar is. "Een project met heel veel liefde, vol mooie dagen, leuke weetjes, en tips! Hét kado voor Sinterklaas en Kerst!", aldus de presentatrice. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!