Beeld © ANP

Britt Dekker heeft een 'niet-over-praten'-lijstje gemaakt

05 oktober 2019 10:28

Britt Dekker heeft een lijstje onderwerpen voor zichzelf opgesteld waarover ze niet meer praat in de media. "Op 1 staat drugsgebruik door bekende Nederlanders. Op 2 staan vreemdgaande collega's. En op 3 staan mijn eigen financiën", zegt de programmamaakster en amazone in De Telegraaf-bijlage Vrij.

"Ik gooi er van alles uit zonder er over na te denken"

Het lijstje maakte Britt naar aanleiding van haar uitspraken over vermeend cokegebruik tijdens het programma Superstar Chef, waar vorige maand ophef over ontstond. "Ik mis een filter. Echt. Ik gooi er van alles uit zonder er over na te denken en ben dan verbaasd dat het breed wordt opgepikt. Het voordeel van fouten maken is dat je ervan kunt leren, zo zie ik dat", aldus Britt. Het lijstje met drie onderwerpen moet haar helpen. "Dat is nog wel te overzien, zo'n lijstje, dus dat moet me gaan lukken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker neemt presentatie rode loper Televizier Gala op zich

Ondanks dat ze niet over vreemdgaande collega's wil praten, zegt Britt wel dat het "te erg" is binnen de tv-wereld. Namen wil ze echter niet noemen. "Nee! Ik zeg het niet."

De 27-jarige Britt komt inmiddels al bijna tien jaar op tv. Ze had gedacht dat ze vanzelf wel een filter zou krijgen. In mediatraining heeft de presentatrice echter geen zin. "Ik wil niet zo iemand worden die er alleen maar gelikte praatjes uitgooit. De enige leidraad die ik heb, is dat ik dicht bij mezelf wil blijven en dat mijn vrienden en familie het allerbelangrijkste in mijn leven zijn. Geen glamourgezweef."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!