Beeld © Getty Images

Aaron Carter begint nieuw leven op Canadees eiland

6 oktober 2019 09:57

Aaron Carter (31) wil niet meer gevonden worden, en heeft daarom een eigen eiland gekocht voor de schamele prijs van 7 miljoen dollar. Kaulback Island ligt aan de kust van het Canadese Nova Scotia, en heeft een gigantische villa, een gastenhuis en een strandhuis.

"Veel succes met me vinden. Deze wateren worden koud"

"Ik heb zojuist dit eiland van 7 miljoen dollar gekocht. Kaulback Island in Halifax. Veel succes met me vinden. Deze wateren worden koud. Ik heb 1,5 miljoen neergelegd om weg te komen van alle drama en muziek te maken. Ik hou van jullie," laat de zanger weten op Twitter.

De zanger is de laatste tijd veel in het nieuws, nadat hij zijn broer en zus beschuldigde van misbruik. Daarop vroegen broer Nick en zus Angel een omgangsverbod aan. Ook maakte hij vorige maand bekend gediagnosticeerd te zijn met schizofrenie, en liet hij een gigantische gezichtstattoo zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Whut?! Aaron Carter wilde nóg grotere gezichtstattoo

De eigenaren van het eiland hadden moeite met de verkoop, zelfs nadat ze de prijs hadden verlaagd met 2,5 miljoen dollar. Aaron kan zich nu dus de gelukkige eigenaar noemen van het eilandje in de buurt van Halifax.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Politie eist deel wapenarsenaal Aaron Carter op

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!