Beeld © Instagram @moniquenoell

Het regent felicitaties voor André en Monique

06 oktober 2019 13:41

De slingers hangen uit in Huize Hazes! Het beste vriendje van hun zoontje mag vandaag alweer drie kaarsjes uitblazen en dat laat Monique Westenberg (41) niet zomaar voorbij gaan.

"Ons beste vriendje is vandaag drie jaar geworden!"

Omdat het gezin vanwege een heerlijke trip aan Bonaire niet op het partijtje kan zijn, verrast Monique de jarige met een aantal schattige foto's samen met kleine André. "Ons beste vriendje is vandaag drie jaar geworden!", plaatst ze met de nodige uitroeptekens bij de post.

Onder de kiekjes blijven de felicitaties voor de jarige binnenstromen. "Schatjes!! Gefeliciteerd met jullie vriendje!", laat Kim Kötter achter.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zoet: André Hazes barst van trots tijdens vakantie met zoontje

Het gezin heeft na een roerige periode Nederland verruild voor Bonaire. Het koppel is op het eiland samen met hun zoontje en ook André's geluidsman is aanwezig, wie de zanger ziet als échte familie. Zo bleek uit een foto die de Hazes-telg van de week deelde van zichzelf, geluidsman Pedro en zijn zoontje. "Drie generaties", las het bijschrift.

De familie is niet alleen aan het genieten, ook zetten ze zich in voor de dieren op het eiland. Eerder deze week bezochten ze al een hondenopvang om enorm veel pups te knuffelen en ook de ezeltjes worden niet overgeslagen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Cute: Waylon en André Hazes als broekies in Telekids

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!