Beeld © Temptation Island

Uitgelekt: Temptation-Demi betrapte Sidney op vreemdgaan

06 oktober 2019 15:15

Halverwege september bereikte het nieuws onze redactie dat de relatie tussen Temptation Island-deelnemers Sidney en Demi op de klippen was gelopen. De oorzaak van de plotselinge break-up was onduidelijk, maar nieuwe beelden onthullen nu de échte reden van de breuk.

Via Instagram onthulde Demi vorige maand dat zij en Sidney niet langer meer een item waren. Een duidelijke verklaring gaf de blondine haar volgers niet, maar ze hintte wel dat het verhaal nog een staartje zou krijgen. "Het hele verhaal komt nog wel uit", sloot ze de mededeling dan ook mysterieus af. En guess what? Het staartje is opgedoken...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Sidney laat hilarische tattoo zetten

In een anonieme video, gepost door de Instagram-account van Team Tempa, is te zien hoe Sidney wordt betrapt met een andere dame in bed. Hoewel de beelden overduidelijk zijn, probeert de spierbundel zich er nog wel uit de praten. Volgens Team Tempa verkondigt hij aan Demi dat het meisje is blijven slapen omdat ze 'verdrietig' was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation-Sidney en Demi zetten punt achter relatie

Hoewel de voormalig tortelduifjes de gevreesde relatietest wisten te overleven, besloten ze een paar maanden na de opnames alsnog een punt achter hun relatie te zetten. Toch overleefden ze het programma niet zonder kleerscheuren. Demi was namelijk not amused toen ze erachter kwam dat haar vent met maar liefst 76(!) vrouwen het bed had gedeeld...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Eerste aflevering van Temptation Island USA is nu te zien

Nog meer meer heet Temptation-nieuws! Channah, die dit seizoen meedeed aan Temptation Island VIPS, is bevallen van een zoontje!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!