Beeld © Getty Images

Miley Cyrus neemt het er flink van met haar nieuwe lover

07 oktober 2019 13:54

Het liefdesleven van Miley Cyrus (26) is spannender dan een gemiddelde aflevering van GTST. De zomer scheidde ze na een huwelijk van een jaar van Liam Hemsworth, kreeg ze iets met Kaitlynn Carter en ondertussen is ze alweer gelukkig met haar nieuwe vlam Cody Simpson. De twee zijn officieel aan het daten en Miley steekt dat niet onder stoelen of banken.

"Ontbijtje voor het zwemmen van deze babe"

Miley en Cody zijn net een stel verliefde tieners. Ze verschijnen regelmatig op elkaars Instagramstory's. Vooral Cody laat zijn nieuwe liefde veel zien. Zo deelde hij een foto van 's ochtends vroeg met de tekst: "Ontbijtje voor het zwemmen van deze babe." Op de foto gaven ze elkaar een dikke pakkerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus: 'Cody en ik zijn aan het daten'

Het lijkt erop dat Miley en Cody elkaar geen dag met rust laten. Later plaatste hij weer een Instagramstory, waarop de twee een romantisch onderonsje hadden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Miley Cyrus twee weken na breuk zoenend gespot'

Afgelopen weekend bevestigde Miley dat zij en Cody aan het daten zijn. Kort daarvoor werden ze al zoenend gespot in een o zo romantische supermarkt... De zangeres schreef op Instagram: "Ik weiger me terug te trekken en alleen thuis te daten want a. dat is niet leuk en b. extreem ongemakkelijk en het brengt me in een kwetsbare positie. Ik wil graag een activiteit doen tijdens een date en niet gevangen zitten in mijn eigen huis waar niets anders te doen is dan Netflix and chill."

De ex-vrouw van Liam Hemsworth vroeg ook meteen om privacy, omdat zij al die aandacht voor haar dates niet gewend is. "Dit date-gedoe is ook nieuw voor mij. Ik heb dit nooit eerder gedaan als een volwassen vrouw. Sinds mijn tienerjaren heb ik bijna altijd relaties gehad met uitzondering van een paar pauzes, waarin ik mij meestal te pletter werkte. Mensen ontmoeten of vertrouwen in mijn positie is al moeilijk genoeg."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!