Beeld © ANP

Kanye West en Kim Kardashian krijgen geen genoeg van elkaar

08 oktober 2019 03:56

In een nieuwe E! True Hollywood Story, waarin uit de doeken wordt gedaan hoe Kim Kardashian een superster werd, heeft Kanye West laten weten dat de aantrekkingskracht tussen hem en zijn vrouw Kim vanaf het eerste moment 'magnetisch' was. Dit meldt The Daily Mail.

"Ze was goed, puur, vrolijk, stoer en sterk"

Kanye en Kim ontmoetten elkaar in 2002, toen Kim nog getrouwd was met haar eerste man Damon Thomas. "Hij vroeg altijd bij anderen naar mij en hoorde dan dat ik bezet was. We bleven elkaar tegen het lijf lopen gedurende 10 jaar. Uiteindelijk nodigde hij me uit voor zijn modeshow in Parijs, waar ik naartoe ben gegaan. En daar is onze relatie begonnen," aldus Kim. Volgens Kanye voelde hij direct 'iets' toen hij zijn toekomstige vrouw ontmoette. "Er kwam zoveel energie van haar af, echt magnetisch. Ze was goed, puur, vrolijk, stoer en sterk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian zet zich in voor Making a Murderer-verdachte

Vrienden van Kanye waren nogal bezorgd dat een relatie met een realityster zijn carrière kon verknallen. Kim: "Maar dat interesseerde hem niet. Dan zei hij tegen hen: ik ben gek op haar, punt uit."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!