Beeld © Getty Images

Zijn One Direction-Niall Horan en Selena Gomez een koppel?

08 oktober 2019 11:57

Is er een romance tussen Selena Gomez (27) en Niall Horen (26)? Het lijkt er wel op. De twee werden samen gespot tijdens een intiem etentje, waarbij de One Direction-zanger zijn om arm om haar heen had.

"Ze kwamen samen en waren aan het zoenen"

Selena en Niall zouden zomaar eens het volgende it-koppel kunnen worden van Hollywood. De twee werden intiem gespot tijdens een dinertje met vrienden. De relatiegeruchten deden meteen de ronde, omdat de One Direction-zanger zijn arm om de Wizards of Waverly Place-actrice had. Bovendien deelde Selena een kiekje waarop te zien was dat ze naar Nialls nieuwe liedje aan het luisteren was op Instagram. Eén plus één is twee, toch?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niall Horan gaat gebukt onder dwangneurose

Niet te snel conclusies trekken, meent een bron van E! News. "Selena en Niall zijn niet aan het daten", verklaart de bron. "Ze zijn gewoon aan het chillen als vrienden. Ze zijn altijd goede vrienden geweest en hebben contact gehouden door de jaren heen. De twee zijn altijd een grote steun voor elkaar geweest en willen ook samenwerken aan nieuwe muziek." Maar dit is niet de eerste keer dat de twee aan elkaar gelinkt werden. Ook in 2015 ging de geruchtenmachine draaien nadat ze samen werden gespot op een feestje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selena Gomez maakt zich hard voor immigratiekwestie

Destijds waren Niall en Selena wel aan het rotzooien. "Ze kwamen samen en waren aan het zoenen", werd er toen gemeld door een bron. "Ze zoenden in het bijzijn van allerlei mensen. Selena had het heel erg naar haar zin en Niall al helemaal." Echter zou het dit keer slechts om een vriendschap gaan en is de zangeres vooral gefocust op haar carrière. "Selena is hard aan het werk aan haar muziek en wil binnenkort nieuwe liedjes uitbrengen, ergens volgend jaar." De tijd zal het leren!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!