Beeld © Getty Images

Cody Simpson deelt pikant gedicht over Miley Cyrus

08 oktober 2019 13:39

Nadat Miley Cyrus (26) heeft bevestigd inderdaad te daten met Cody Simpson (22), steekt ook hij het niet langer onder stoelen of banken. De zanger heeft een speciaal gedicht geschreven en doet hierin een pikante uitspraak.

"Miley is zo'n inspiratiebron"

Cody heeft op zijn tweede Instagram-account, waarop hij vaker gedichten plaatst, een nieuw rijmpje gedeeld. Hierin beschrijft hij onder meer over het bedrijven van de liefde. Fans weten het zeker: Miley is zijn grote inspiratie voor dit gedicht geweest. "We open our curtains to the domesticated word. For a natural hour spinnig elvis records and making love", valt er onder andere te lezen in het gedichtje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus: 'Cody en ik zijn aan het daten'

Onder het rijmpje reageren fans massaal met hartjes en schrijven onder andere: "Miley is zo'n inspiratiebron" en "Romantisch". De relatie van Cody en Miley, die nog zeer pril is, heeft nu al veel stof doen opwaaien.

Miley is namelijk nog niet zo lang geleden gescheiden van Liam Hemsworth, had daarna al vrij snel een kortstondige relatie met Kaitlynn Carter en heeft het nu erg leuk met Cody. Het zorgde ervoor dat Miley werd uitgemaakt voor hoer en slet en dat liet ze niet zomaar gaan. Op haar Instagram haalde ze hard uit naar alle haters en schreef: "Ik weiger me terug te trekken en alleen thuis te daten want a. dat is niet leuk en b. extreem ongemakkelijk en het brengt me in een kwetsbare positie. Ik wil graag een activiteit doen tijdens een date en niet gevangen zitten in mijn eigen huis waar niets anders te doen is dan Netflix and chill."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus neemt het er flink van met haar nieuwe lover

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!