Beeld © Videoland/RTL

Temptation-Channah openhartig over eerste dagen als moeder

08 oktober 2019 13:48

Het is alweer een paar dagen geleden dat Channah Koerten (25) beviel van haar eerste kindje. De Temptation Island VIPS-ster deelt op Instagram hoe ze haar eerste moedermomenten heeft ervaren.

"Alles doet pijn"

Dat een bevalling zwaar is, wist men allang. En alhoewel maar weinig mensen daar open over zijn, deelt Channah graag alles met haar volgers. De Temptation Island VIPS-ster kondigde afgelopen vrijdag aan bevallen te zijn van haar eerste zoontje met Quentin. Haar vreugde wordt echter wel afgewisseld met een paar ellendige momenten, vertelt ze op Instagram. "Welkom bij het moederschap", begint Channah. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG: Temptation-Pommeline doet opnieuw mee aan datingshow

"Alles doet pijn", gaat de brunette verder. "Mijn borsten moeten afkoelen en ik ben gek op die sexy ziekenhuisbroeken. Het is pijnlijk en mijn lichaam brandt als een gek." Toch is Channah in de wolken door haar baby. "Ik dacht echt dat het een leugen was, maar het is waar: het moment dat ik mijn mannetje in mijn armen had, was ik alles weer vergeten. Niets dan pure liefde." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Quentin overmand door emoties na geboorte zoontje

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de Temptation Gossip-aflevering met Channah. Hierin doet ze een boekje open over haar relatie met Quentin, hoe haar zwangerschap een enorme impact heeft gemaakt en wat haar toekomstplannen zijn. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!