Beeld © ANP

Patricia Paay: 'De artsen zeggen dat ik niet beter word'

8 oktober 2019 17:56

De maand mei stond bij Patricia Paay (70) in het teken van pech. Terwijl ze nog aan het herstellen was van haar heupoperatie, maakte ze een flinke smak van de trap. Inmiddels gaat het alweer stukken beter met de diva, maar volgens haar artsen zal ze nooit meer de oude worden. Dat laat de 70-jarige weten aan Beau Monde.

 "Mijn hakjes staan klaar in de kast en die ga ik gewoon weer dragen"

Ondanks het weinige vertrouwen in haar gezondheid, blijft Patricia zelf positief. "Mijn hakjes staan klaar in de kast en die ga ik gewoon weer dragen", vertelt ze enthousiast in het blad. Volgens La Paay helpt het mee dat ze altijd actief is gebleven. "Ik heb altijd kilometers gelopen, gefietst en gedanst. Ik ben iemand die thuis over de banken heen sprong, dat scheelt een stuk. Als je altijd goed bewogen hebt, helpt dat." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwarte dag voor Patricia Paay: 'Ik ben er kapot van'

Toch gaat het herstel haar nog altijd niet snel genoeg. "Het gaat heel langzaam vooruit. De spieren moeten weer op gang komen. Ik loop af en toe door het huis zonder krukken, dan loop ik naar de bank. In de keuken kan ik een beetje rondtrippelen. Het gaat steeds beter, maar met heel kleine beetjes. Het kan niet anders. Die botten zijn natuurlijk verbrijzeld geweest", aldus de blondine.

Patricia viel van de trap nadat ze haar evenwicht verloor tijdens haar herstel. Aan haar smak hield ze een breuk in haar bovenbeen over.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay mag ook de 10.000 euro houden