Beeld © Netflix

Elise Schaap trots op wereldwijd succes van Undercover

8 oktober 2019 22:09

De ondertussen wereldberoemde Elise Schaap (37) vertelt in een interview met Viva geen ambities te hebben om rollen aan te nemen uit Hollywood. "Mijn moederhart zou breken als ik een paar maanden zonder haar in het buitenland zou moeten zijn", vertelt de actrice.

"Het is ontzettend leuk om onderdeel te zijn van een serie die iedereen kent"

Elise Schaap is sinds haar succes in de Netflix-serie Undercover wereldberoemd. En dat bevalt haar prima. "Ik ging er stiekem altijd prat op dat ik niet of nauwelijks werd herkend. Dat is sinds Undercover wel anders, haha. Verre van vervelend, want ik heb echt louter leuke 
en geweldige reacties gehad", vertelt de trotse brunette. 

"Het is ook bijzonder om te ervaren hoe enorm de reikwijdte van zo’n productie is, omdat het wereldwijd wordt uitgezonden. Ik krijg berichten uit Brazilië, Japan, Amerika… Het is ontzettend leuk om onderdeel te zijn van een serie die iedereen kent."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Deze film met Elise Schaap verschijnt binnenkort in de bios

Dat ze zo ontzettend blij is met het feit dat ze nu eindelijk herkend wordt, betekent niet dat de TV Kantine-ster graag in buitenlandse films wil spelen. "Als er wordt gebeld voor een leuke rol, dan zal ik dat zeker in overweging nemen. Maar ik haal niks uit een paar keer door het beeld te lopen van een Hollywood-film", vertelt de 37-jarige. "Het is ook gedoe, ze komen niet zelf op je af. Je moet beschikbaar zijn, een buitenlandse agent hebben. Het idee dat ik een week de tijd ga nemen om dat uit te zoeken, is al te veel moeite. Ik heb echt wel ambitie, maar zo groot is die ambitie niet." 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Elise Schaap geeft alvast sneak peek Undercover 2

Dat haar ambitie niet zo groot is, is volgens de moeder niet heel gek ."Ik ben ook veel te veel verknocht aan thuis joh, helemaal nu ik een dochter heb. Mijn moederhart zou breken als ik een paar maanden zonder haar in het buitenland zou moeten zijn. Ik vind België al buitenland genoeg, haha."

Elise is samen met haar Wouter sinds 2015 de prachtige ouder van dochtertje Ava (4). 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!