Beeld © Getty Images

Vader Drake beschuldigt rapper van verspreiden leugens

09 oktober 2019 05:38

De ruzie tussen Drake en zijn vader Dennis Graham is tot een dieptepunt gekomen. Het is inmiddels zo slecht gesteld tussen de twee, dat de rapper zich genoodzaakt voelde om via Instagram Stories zijn gal te spuien over zijn pa, die het niet eens met de wijze waarop zijn zoon hem portretteert in zijn liedjes.

"Ik werd wakker met een ontzettend gekwetst hart"

"Ik werd wakker met een ontzettend gekwetst hart. Mijn vader zal alles zeggen tegen wie maar naar hem wil luisteren. Het is triest wanneer je familie zich zo opstelt, maar wat kunnen we doen aan mensen met wie we opgescheept zitten. Alles wat ik heb gezegd was waar en de waarheid is voor sommige mensen moeilijk om te accepteren," aldus Drake.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Céline Dion tegen Drake: 'Neem geen tattoo van mijn gezicht'

In de liedjes 0 to 100 en Look What You’ve Done gaat de rapper gedetailleerd in op het feit dat zijn vader er nooit voor hem is geweest, zich niet aan afspraken hield en geen alimentatie aan zijn moeder betaalde.

Volgens Dennis zou Drake gezegd hebben dat hij slecht spreekt over zijn vader in zijn nummers, 'omdat dat nou eenmaal goed verkoopt'. Iets waarop hij zijn zoon aangesproken zou hebben, wat Drake op zijn beurt weer ontkent.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!