Beeld © ANP

Zó veroverde Bas Smit het hart van Nicolette van Dam

9 oktober 2019 11:58

Nicolette van Dam (35) en Bas Smit (38) zijn misschien wel hét showbizzkoppel van dit moment. De vraag is natuurlijk hoe dat zo gekomen is. De presentatrice doet nu in Grazia uit te doeken hoe hij haar hart heeft veroverd.

"Als Bas iets wil, krijgt hij het meestal ook"

Nicolette legt uit dat ze wel houdt van het verleidingsspel en dat ze dus ook niet vies is van een potje flirten. Volgens haar had Bas op een gegeven moment gewoon besloten dat zij haar vriendin moest worden. "Als Bas iets wil, krijgt hij het meestal ook", lacht ze. Het plan van Bas was simpel: "Hij dook ineens overal op waar ik ook was. Heel raar, maar hij deed het wel op een leuke manier."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Memorabele dag voor dochtertje Nicolette van Dam

De versierpoging van Bas wierp al snel zijn vruchten af. "Op een gegeven moment zat ik op een bloedsaai feestje. Bas sms'te me: 'Zullen we anders samen een drankje gaan drinken?' Toen begon het spel eromheen", legt Nicolette uit. Volgens haar werd Bas ontzettend verlegen en dat terwijl hij volgens de presentatrice normaal zo'n grote bek heeft. "Toen puntje bij paaltje kwam, sloegen de zenuwen bij hem dus wel toe."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fan heeft brutaal verzoek voor Nicolette van Dam

Bas en Nicolette waren toen nog jong, 25 en 22. "Je zit dan in een fase waarin je je nog zo moet ontwikkelen, je pad moet vinden." Toch zijn ze al dertien jaar samen. "We geven elkaar de ruimte. Ik denk dat we daardoor al zo lang samen zijn."

Het stel stapte op 4 juli 2015 in het huwelijksbootje. Samen hebben ze twee dochters: Lola-Lily (7) en Kiki-Kate (5).

Het hele interview met Nicolette lees je in de nieuwe Grazia.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!