Beeld © YouTube-kanaal Bibi Breijman

Dochtertje Bibi Breijman 'schaamt' zich voor haar moeder

09 oktober 2019 16:13

De kleine spruit van Bibi Breijman (28) en Waylon (39) is een wonderkind in de dop! Het meisje is nog geen jaar oud, maar brabbelt nu al haar eerste woordjes. In een nieuwe vlog is te zien hoe moeder en dochter hele gesprekken met elkaar voeren. Alleen moet mama Bibi zich wel even normaal gedragen van de ondeugende Teddy.

"Het is gewoon heel moeilijk om die discipline te vinden"

In het begin van de video gaat alle aandacht naar Teddy. Met een volle luier stuitert ze door de kamer, terwijl Bibi probeert haar dochter in toom te houden. Fans van de YouTube-ster lopen weg met het meisje. "Teddy is zoooo cuteee", reageert iemand. Een ander laat achter onder haar video: "Wat heb je toch een schat van een kind, wat is ze toch lekker vrolijk."

En we gaan meer van Teddy zien, want de brunette wil weer actief video's gaan posten. In haar vlog vertelt de jonge moeder eerlijk dat ze in het begin erg veel moeite had om een ritme te vinden. Ze heeft dan ook groot respect voor moeders die het wél lukt. "Het is gewoon heel moeilijk om die discipline te vinden, het is een beetje zoals een thuisstudie. Als ik kon kiezen tussen een video uploaden en editen, dan ging ik toch de hele tijd weer met haar leuke dingen doen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Baby Bibi Breijman nog geen jaar oud en nu al opstandig

Maar Bibi heeft een idee: ze gaat Ted, zoals ze het meisje liefkozend noemt, gewoon snel leren editen. Al denkt de dreumes daar wel even anders over.... Als Bibi tegen haar dochter aan het praten is met gekke geluidjes, verstopt het meisje zich snel. "Je schaamt je nu al voor me”, giert de voormalig Oh Oh Cherso-ster het uit tegen de camera.

Het schattige momentje haalt ook de Instagram van de vlogger. "Teddy’s eerste logopedieles”, geeft ze het zelf als titel. “Een goed voorbeeld is het halve werk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman reageert in video op stuitende haatreacties

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!