Beeld © ANP

Mariska wie? Frans Bauer heeft een nieuwe vrouw in zijn leven

09 oktober 2019 17:43

Frans Bauer (45) is al jaren dolgelukkig met 'zijn Maris'. Toch is er nu een nieuwe vrouw in zijn leven: labradoodle Jackie! En de zanger komt niets tekort, zo is te zien in een schattig filmpje op zijn Instagram.

"Een knuffel krijgen van je hond"

De trouwe viervoeter schittert regelmatig op de Instagram van de populaire zanger en zijn vrouw. Ook in de laatste post van Frans weet ze weer iedereen om haar pootje te winden. In een superlief filmpje is te zien hoe de 45-jarige een kusje vraagt. Niet van zijn liefde Mariska, maar van Jackie!

Hoewel de krullenbol eerst even aarzelt, gaat ze er even later helemaal voor. Het hondje overlaad haar baasje met kusjes. "Super lief! Een knuffel krijgen van je hond", schrijft de Heb je even voor mij-zanger zelf bij het snoezige filmpje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer komt na meezinger met heel nieuw album

Fans van de populaire muzikant volgen de avonturen van Jackie op de voet en vinden het filmpje prachtig. Vooral de vriendschap tussen de twee vinden zijn 67k volgers erg bijzonder. "Dieren blijven toch wel onze beste vrienden", reageert iemand. Een ander noemt het beestje een "schatje".

De kleine Jackie is sinds februari onderdeel van de gezellige familie Bauer en het harige familielid heeft zelfs een eigen Instagram!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!