Beeld © ANP

Gordon vreest ergste voor songfestival na Televizier-Ring Gala

10 oktober 2019 10:18

Ruim 2.5 miljoen kijkers stemden woensdagavond af op het Gouden Televizier-Ring Gala en zagen hoe Chateau Meiland de grote winnaar van de avond werd. Hoewel Gordon (51) het er helemaal mee eens is, heeft de zanger nog wel wat punten van kritiek. "Ik maak me zorgen over de presentatie van het ESF na wat ik heb gezien gisteren", aldus de zanger.

"Moest huilen voor het songfestival volgend jaar"

Gordon blikt deze morgen op Instagram terug op de belangrijkste tv-avond van het jaar. Onder de indruk is 'ie allesbehalve. "Wat een kneuterigheid weer", schrijft hij teleurgesteld over de show. Volgens Gordon was de familie Meiland dan ook de redding van het 'pijnlijke gala met dodelijke stiltes'. 

"Verademing met deze heerlijke man en zijn gezin die alles en iedereen even laat zien hoe het moet!", schrijft de zanger over Martien en zijn gezin, de grote winnaars van de avond. "

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland emotioneel na winst Televizier-Ring

Toch maakt Gordon zich wel grote zorgen om een ander groot event dat de NPO dit jaar uitzendt: het Eurovisiesongfestival. En hij is niet de enige. Kijkers op Twitter hebben zo hun twijfels of de zender de grote show wel aankan. "2.5 miljoen mensen zagen hoe gênant de Televizier-Ring was. Hopelijk keek niemand van de organisatie van het Eurovision Songfestival", klinkt het op social media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trotse Gordon al drie maanden clean

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

SBS6 'ontzettend blij' met tweede Televizier-Ring ooit

Het Eurovisiesongfestival van 2020 wordt op 12, 14 en 16 mei gehouden in Ahoy in Rotterdam. Wie het liedjesfestijn gaat presenteren is nog niet bekend.Diverse BN'ers, van Jan Smit tot Eva Jinek, hebben de afgelopen weken publiekelijk laten doorschemeren interesse te hebben. Cornald Maas wordt het in ieder geval niet. Dat heeft hij maandag laten weten in een interview met Shownieuws.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!