Beeld © Instagram @emmawortelboer

Dat is pas humor! Emma Wortelboer neemt zichzelf op de hak

10 oktober 2019 11:17

De award voor meest originele outfit tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala gaat zonder twijfel naar Emma Wortelboer (22). De presentatrice besloot een loopje met zichzelf te nemen en daar hoorde een heel bijzondere outfit bij.

Na haar optreden bij het songfestival afgelopen jaar kon niemand meer om Emma Wortelboer heen. De presentatrice deelde de punten uit voor Nederland, maakte een grap over de show van Madonna en verscheen schreeuwend in beeld toen Duncan Laurence als winnaar uit de bus kwam. Haar reactie ging destijds compleet viral en daar speelde ze gisteravond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala handig op in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Wortelboer vuurt terug in Ranking the Stars

Hoewel Johan Derksen haar een 'hysterische bakvis' vond en Patty Brard zich afvroeg welke dealer Emma had, trekt de 22-jarige zich nog altijd niets aan van alle commotie rondom haar zeer enthousiaste reactie. "We wonnen het fucking songfestival, waar ik al fan van ben sinds ik een kind ben, na 44 jaar en uitgerekend de keer dat ik er deel van mag uitmaken, dus ja, dat was een explosie van vreugde", zei ze eerder hierover in De Volkskrant.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Emma Wortelboer: 'Het was een vreugde-explosie'

Om haar woorden nogmaals kracht bij te zetten -en wellicht te solliciteren naar de presentatie van het songfestival?- verscheen Emma daarom gisteravond op de rode loper met met een wit T-shirt met haar hysterische gezicht erop gedrukt. "A vision in selfreferential white", noemt de Spuiten en Slikken-presentatrice zelf haar meesterwerk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon vreest ergste voor songfestival na Televizier-Ring Gala

Hoewel ze op de rode loper een vreemde eend in de bijt was, smult social media van haar unieke look. Ook Roxeanne Hazes is fan. "Omg! I LOVE THIS", schrijft ze in kapitalen onder de kiekjes van Emma. Ook Soundos El Ahmadi, Maan de Steenwinkel en Gwen van Poorten reageren uitgelaten onder haar post. Anna Nooshin noemt haar outfit zelfs "goud".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!